Bejelentés


Bús Edina - Suzuki Swift Kupa vers


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:A pénteki időmérő edzésen a 4. helyet sikerült megszereznem... Mentem már jobb köridőt is, de nem panaszkodom, új csapat, új autó, új beállítás. A kis pillangós Suzukim még nem érkezett haza külföldről, így a csapatomtól -az Rcm Motorsporttól- kaptam egy autót, különben lőttek a versenynek. Szóval 4. hely.

Szombaton jó időnk volt, sütött a nap, nagyon sok ember kilátogatott a versenyekre. 11:15-kor nyitott a box utca. Pár perccel később elrajtoltunk. A második kanyarig tudtam tartani ezt a helyet, amikor először hátulról nekem jöttek, majd oldalról kiforgattak. Kb 6 autó megelőzött, úgyhogy elkezdhettem őket visszaelőzni. A verseny végéig a 7. pozícióig tudtam visszajönni, a kockás zászló nem késett... Szomorú voltam (mondhatni bús) mert az volt a terv, hogy minimum a 4. helyet szerettem volna megtartani. De itt nem lehet előre tervezni.


Vasárnap fordított rajtsorrend (az első 8 helyet cserél) mivel 7. lettem így a 2. rajtkockából indulhattam. Nagy lehetőség volt arra, hogy akár első legyek. A rajtom egész jól sikerült, de a harmadikba váltásom kicsit beragadt, lassú volt, úgyhogy a mögöttem lévő elég közel tudott jönni hozzám. A verseny feléig tartottam az első -néha második- helyet, aztán jött a csapattársam ("Bitti"), aki az időmérőn is jobb időt ment, mint én, így ő a célegyenes végén megelőzött. Kezdett meleg lenni a helyzet, a gumik már nem nagyon bírták a megterhelést, néhány kanyart nem úgy sikerült bevennem, ahogy kellett volna, így a másik csapattársam ("Ficza") bebújt a sikánban... Nem a legszerencsésebb előzési pont, meg is látszott a továbbiakban. A visszaváltás és lassítás miatt lemaradtam és a hátralévő 2 körben nem tudtam feljebb jönni. Így lettem vasárnap negyedik! Jó kis verseny volt, izgalmas, majd a feltöltött videóból kiderül! Folyt. köv. a Pannónia-Ringen Ostffyasszonyfán május 28-30-án!

Egyéb képek a hétvégéről:
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Edina [ 2010-05-19 14:07 ]


A verseny rövid összefoglalója:

http://www.rtlklub.hu/most/10337_a_magazin_rali_tereprali_gyorsasagi_autokrossz_ralikrossz_es
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!